hur funkar det?

tjänster du tidigare inte haft

Vi vill att vår städtjänst ska fungera så smidigt som möjligt,
så vi har utvecklat ett idiotsäkert system för att säkerställa att dina förväntningar alltid uppfylls.

1. Konsultation

Vårt team kommer att besöka ditt kontor/hem för att fastställa det aktuella tillståndet för renlighet. Härifrån kommer vi att arbeta tillsammans med dig för att fastställa din skräddarsydda städplan och antalet timmar som krävs. Vi diskuterar även eventuella tilläggstjänster du kan ha nytta av, såsom inredning och styling, catering och festplanering.

2. Inledande rengöring eller djuprengöring

Beroende på din första bedömning kan en djuprengöring vara det första steget för att etablera din pågående städrutin. Om det inte behövs går vi direkt vidare till din vanliga städplan. Efter denna första rengöring kommer vi att diskutera med dig alla ändringar som kan behövas för din plan.

3. Underhåll

Din städplan är nu igång och du är ett steg närmare ett vackert, gnistrande kontor/hem och ett lättare liv. Vår handledare övervakar kontinuerligt vårt städteam för att säkerställa att planen fortsätter att uppfylla dina förväntningar, och vi kan justera detta när som helst för att passa eventuella ytterligare behov.

På The Trend Service i Skåne AB är vi stolta över vår höga standard. Med våra erfarna personal och passion för städning vet vi att vi har möjligheten att underlätta för våra kunders vardag genom att minska stress och arbetsbelastning.