Om oss

The Trend Service i Skåne AB

Alla vill ha ett vackert städat och välskött kontor/hem, men på grund av det tunga arbetet, ökade arbetstider, möten som aldrig tar slut och andra åtaganden är det väldigt få som har tid.

Det är där vi kommer in...

The Trend Service i Skåne AB kommer att leverera en pålitlig och effektiv städtjänst som passar dina behov. Vår erfarna personal går alltid en extra mil för att leverera gnistrande resultat och vår noggranna utbildning säkerställer att ditt kontor/hem alltid behandlas med professionalism och respekt.

Vi är nybildade och vårt företag är dedikerat till att tillhandahålla tillförlitlighet – Litet nog för att fokusera på våra kunders behov. Vår passion att tjäna vår kund syftar till att tillfredsställa vår kund med en mäktig känsla för att upprätthålla goda relationer.

Vårt team

Vi vet precis hur viktigt ditt kontor och hem är för dig, och vi gör allt för att du ska kunna koppla av och låta oss göra det hårda arbetet.

Varje medlem i The Trend Services-teamet är noggrant utvald och kontrollerad. Vi anställer endast de mest samvetsgranna och professionella kandidaterna, och varje städare är noggrant utbildad i våra system, produkter och utrustning. Alla våra städare är försäkrade och vi har ett omfattande ansvarsskydd för att ge dig ultimat sinnesro.

På vår hemsida kan du läsa mer information om vad vi kan göra för dig.

Kontakta oss om du har några frågor.

Vårt engagemang

Vi på The Trend Service i Skåne AB är engagerade i att ge tillbaka till samhället genom att samarbeta med en ideell organisation i norra Uganda (C.K.S Foundation). Läs mer om hur vi stödjer, framförallt,  kvinnor och flickbarn på olika sätt.

På The Trend Service i Skåne AB är vi stolta över vår höga standard. Med våra erfarna personal och passion för städning vet vi att vi har möjligheten att underlätta för våra kunders vardag genom att minska stress och arbetsbelastning.